A Biogaia márka

A Biogaia svéd vállalat világelső a mikrobiológiai fejlesztések területén. Termékei számos egészségügyi problémára hatékony megoldást kínálnak, gyermekeknek, babáknak vagy akár felnőtteknek egyaránt. Sokat hallunk, olvasunk róla, hogy a lactobacillusok milyen fontosak az egészséges bélműködés, az egészséges immunrendszer szempontjából. A Biogaia termékek gyártója az Andokban bukkant nyomára annak az értékes Lactobacillus reuteri törzsnek, melyet készítményeiben ma is használ.

A Biogaia cseppek a kisgyermekesek számára biztosan ismerősek. A hasfájásos időszakokon, a még éretlen emésztőrendszer okozta panaszok nehézségein szinte minden család keresztülmegy. A gyermekorvosok ilyenkor szívesen ajánlják a szülőknek a Biogaia cseppeket, melyek hatékony segítséget nyújthatnak a panaszok kezelésére.

A gyártó más termékeket is kínál, nagyobb gyerekeknek, felnőtteknek, akár rágótabletta formájában is, de népszerű a Biogaia ORS rehidratáló készítmény is, vagy a szájüregi betegségek esetére javallott szopogatótabletta szintén.

A Biogaia márkáról röviden

Az 1980-as években Dr Ivan Casas kutatási szakembert lenyűgözte az élet körforgása, miszerint a kiscsibék először saját anyjuk ürülékéből esznek, valószínűsítette, hogy így szerzik meg a nélkülözhetetlen mikroorganizmusokat.

Azt a lactobacillus törzset, amit keresett, az Andokban találta meg, és azonnal izolálták is. Szerinte ez az a legkiválóbb lactobacillus törzs, amit, ha az anyatermészeten múlna, minden újszülött megkapna. Ez a Lactobacillus reuteri. Ezt használják azóta is a Biogaia termékekben.

Biogaia csepp

A jól ismert Biogaia csepp tehát egy szabadalmaztatott baktériumtörzset tartalmaz, melyet humán eredetű anyatejből izoláltak, természetes élettere az emberi szervezet. Születéstől fogva ajánlják, speciális probiotikum babáknak. Sima és D vitaminos változatban is beszerezhető termék.

A Biogaia csepp mire jó?

A csecsemőkori kólika, hasfájás sok baba és újdonsült szülő életét nehezíti meg, ennek legfőbb okozója a még fejletlen bélrendszer.

Kutatások szerint a hasfájós babák beleiben kevesebb a jótékony lactobacillus. A Biogaia cseppek segítenek a hasznos mikroorganizmusok számának növelésében.

Biogaia baby csepp

A patikák polcain a Biogaia újszülötteknek sima és D-vitaminos változatban is kaphatóak. A gyermekorvosok és védőnők gyakran ajánlják a sírós, pocakfájós újszülöttek szüleinek a bélflóra egyensúlyának eléréséhez a Biogaia baby cseppek alkalmazását.

Biogaia felnőtteknek

Felnőttek számára rágótablettás formában elérhető a Biogaia lactobacillusok jótékony ereje. Az immunrendszer állapotáért nagyban felelős a bélrendszer, a bélflóra állapota. A hasznos mikroorganizmusok segítik a normál funkció ellátását.

Biogaia gyerekeknek

A gyártó 3 éves kortól ajánlja a kimondottan gyerekek számára készült rágótablettákat, melyek a gyomornak és a bélrendszernek hasznos lactobacillusokat tartalmaznak, finom ízük miatt nem okoz kellemetlenséget az alkalmazásuk.

Probiotikum gyerekeknek és babáknak

A probiotikum gyerekeknek és babáknak általában csepp és rágótabletta, felnőtteknek rágótabletta formájában elérhető. Antibiotikumos kezelés mellé ma már szinte minden orvos ajánlja a probiotikumok alkalmazását is.

Biogaia rágótabletta

Biogaia rágótabletta kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek egyaránt létezik a gyártó kínálatában, kellemes ízük gondoskodik róla, hogy alkalmazásuk ne legyen rossz élmény. A Biogaia felnőtteknek narancs ízben elérhető és D3-vitaminnal dúsított.

A gyomorsavnak ellenálló rágótablettákban lévő baktériumtörzsek humán eredetűek és természetes életterük az emberi szervezet.

 

Termékkategória-jelölés: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Forgalmazó: BG Distribution Hungary Kft. – 1021 Budapest, Budakeszi út 51.

Szponzorált tartalom / reklám.